Hyposyntes

I hyposyntesen® släpper du den intellektuella och logiska delen och hittar svaren i det undermedvetna genom att i ett hypnotiskt tillstånd svara på frågor och hitta känslan i en ny och mer positiv tanke. Med hjälp av hyposyntesen® hittar du livsglädjen. När allt som blockerar livsflödet tagits bort och vi kan följa med utan analyserande tankar, kontroll och rädslor, då lyser livsglädjen igenom och det är vårt naturliga tillstånd. Hyposyntes® är en vidareutveckling av djupgående och kraftfulla terapiformer som Hypnos, NLP och Sedonametoden. Det är också inspirerat av ”The Work”, alla är säkra och beprövade tekniker för personlig utveckling.  Det ger mer djupgående personliga förändringar på ett enkelt och okomplicerat sätt. Genom en mjuk vägledning med själslig livscoachning, hypnos, soul/mindfulness och sedonametoden löses blockeringarna upp för ett mer effektivt resultat. Dina egna svar som finns inom dig kommer till dig som vackra insikter.

Pris privatpersoner: 1 500 kr för 90 minuter inklusive moms
Pris: Företag betalar 1 500 kr för 90 minuter exklusive moms

Hyponos – är ett tillstånd som hjälper dig att komma i kontakt med ditt undermedvetna sinne och dina känslor. Hypnosterapi är en kraftfull process där man letar efter orsaken till ett problem, ofta en händelse i barndomen. När vi hittar ursprungskänslan och själva kärnan så kan vi genom flera olika processer skapa och uppnå djupgående förändring.

NLP – Neuro står för våra sinnen och hur vi filtrerar information när vi talar och lyssnar. Lingvistisk står för vår användning av språket när vi kommunicerar med både andra och oss själva, och programmering handlar om våra mönster, vad som styr oss när vi lyckas eller misslyckas och hur vi kan programmera om dessa mönster för att uppnå ett bättre resultat.  

Sedonametoden – Är en validerad och bevisad effektiv vid en Harvard Medical School studie. Det är en praktisk, kraftfull teknik som bedrivs i samtalsform. Den hjälper dig att släppa oönskade känslor som ilska, frustration och stress samt manifestera vad du vill uppnå. Att använda det här verktyget tillåter dig att skapa mer tillfredsställande relationer, arbeta med det du vill och njuta av god hälsa.

”The work” – Är ett sätt att finna frid både med dig själv och världen. The work är en enkel och ändå kraftfull undersökningsprocess som lär dig att identifiera och undersöka tankarna som orsakar ditt lidande. Det är ett sätt att förstå vad som gör dig illa, och att ta itu med orsaken till dina problem utifrån ett klart sinne.

Soulfulness – Hitta din rytm i livet, vad lever du för, vad älskar du att göra, hur syns det i ditt liv. Att komma hem i dig själv och leva ditt unika liv i soulfulness.

En hyposyntessession inleds med ett samtal som följs av att jag leder dig in i en djupavslappning. Sedan vägleder jag dig genom hyposyntesen och tar dig sedan mjukt av varsamt tillbaka och avslutar i närvaro och stillhet.

En till två veckor efter sessionen kommer vi att höras av på telefon för ett uppföljande samtal.

Mindfulness

Livscoahing

Kontakta mig