Livscoaching

Vill du se mer klart på ditt liv, här och nu?  Vill du utveckla din relation till dig själv och leva utifrån nuet?

Som livscoach hjälper jag dig att se klart på ditt liv här och nu, och hur du kan få det liv du helst av allt vill leva. Genom att ställa frågor inspirerar jag dig att utmana tankar och beteendemönster som begränsar dig. 

Livscoaching ger dig struktur, fokus och energi vilket stärker din inre motivation till förändring och personlig utveckling. Livscoaching handlar om att nå resultat med dig i centrum.
Coaching tar till vara på din inneboende kraft, visdom och dina tillgångar. Du som klient vet själv svaren på dina livsfrågor och vad du behöver göra för att utvecklas vidare i livet. Det jag kan hjälpa dig med är att medvetandegöra dina svar och att se att de förändringar du önskar och behöver är fullt möjliga. Fokus ligger på att betrakta livet och dess olika delar ur nya perspektiv; att se och bryta gamla, hindrande livsmönster och att medvetandegöra de möjligheter och lösningar som finns.

Livscoaching är också ett mycket användbart verktyg för att sätta upp egna livsmål och skapa så kallade framtidskartor. Det kan handla om att förverkliga en dröm, ett projekt eller genomföra någon annan önskad förändring i sitt liv.

Walk and talk
Walk And Talk-samtal öppnar upp för djupa och ärliga samtal. Genom att ge sig ut på promenad kan vi tillsammans reflektera och medvetandegöra det som pågår i ditt liv och hitta vägar som motiverar till ett bättre mående.

Pris privatpersoner: 1 000 kr för 1 tim inkl moms
Pris företag: 1 000  kr för 1 tim exkl moms

Mindfulness

Hyposyntes

Kontakta mig